GACHO šovakar iedimdinās Rīgu “RĪGAS KONCERTĀ”!

Turpinot sadarbību ar GACHO menedžmentu, Rīgas koncerta vizuālos materiālus (plakātus, ielūgumus, lielās uzlīmes uz logiem, banerus portālos inbox.lv un draugiem.lv) arī šīsdienas (10.11.2011.) koncertam veidoju es.

Yeaaas! Yeaaaas! That’s me!!!

Tiekamies koncertā!

Kā jau ierasts, pašmāju elektrohipa izpildītājs GACHO, iestājoties rudenim, rīko savu autorkoncertu arī savā pilsētā – Rīgā. Autorkoncerti notiek parasti divas reizes gadā, tad nu ir pienākusi kārta atkal Rīgai dimdēt un 10.novembrī, klubā “Essential” notiks GACHO koncerts ar zīmīgu nosaukumu “Rīgas Koncerts”.

“Šādu nosaukumu koncertam devām tādēļ, ka, neraugoties uz to, ka paši nākam no Rīgas, šajā pilsētā mēs koncertus nerīkojam bieži. Parasti tie ir viens pavasarī, pirms vasaras iestāšanās un otrs ir rudenī – pēc vasaras trakās sezonas. Šie koncerti ir tie, ar kuriem mēs parasti aizsākam kādu jaunu posmu mūsu daiļradē – šajos koncertos pirmoreiz performancē tika iesaistīti ne viens, bet pat divi bunģieri vienlaicīgi, šajos koncertos mēs parasti prezentējam kādas jaunas skaņas, un, kas nav mazsvarīgi – šajos koncertos mēs ielūdzam uzstāties arī savus ārvalstu draugus. Nosaukumu “Rīgas Koncerts” devām tāpēc, ka šie koncerti mums ir ļoti īpaši un šis būs jo īpašs.”, tā par gaidāmo pasākumu min pats GACHO.

Iepriekšējos Rīgas koncertos ir paviesojušies gan ievērojamais, un vairākas nozīmīgas godalgas ieguvušais, zviedru hiphopa izpildītājs Adam Tensta, gan zviedru Grammis nominētais Pato Pooh, un citi.

Šajā koncertā viesmākslinieki būs veseli divi. Kā pirmā izpildītāja uz skatuves kāps GACHO jaunākā singla “Kas Tu Esi?” producenta Gameboii producētā uzlēcošā zviedru soul dīva Sep, kura Zviedrijā ir jau zināma, kā vietējā konkursa Swedish Idol fināliste. Un pirms GACHO uzstāšanās par kārtīgu iesilšanu parūpēsies šveiciešu-franču electro-trash duets “L’Amere Conspiration”. Ar šo apvienību GACHO ir tapis kopīgs ieraksts, kuru izpildītājs jau paspējis nodēvēt par komandas himnu. “Rīgas Koncertā” šis skaņdarbs kopīgi tiks prezentēts pirmoreiz.

Koncertā būs vēl kāds viesis, par kuru pasākuma apmeklētāji uzzinās pašā pasākumā.

Leave a Reply

Discover more from Jānis Jēkabsons | www.jekabsons.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading